ANTECEDENTS

El ministeri de l’interior detecta més de 20.000 ciberatacs a l’any a Espanya; la xifra continua creixent de forma exponencial… Atacs com el que recentement han sofert moltes empreses espanyoles, hospitals britànics i d’altres infraestructures crítiques son més habituals del que ens pensem. Recentment, s’ha fet molt visible per la notorietat a gran escala internacional de l’atac sofert al Maig de 2017. Els ponents ens explicaran que la realitat del dia a dia de les empreses, és d’atacs constants que es porten en segon plà i de forma discreta, per evitar perjudicis de reputació e imatge.

Sabem els costos que ens comporta un atac o bretxa de seguretat? Qué hem de fer davant de perjudicis que provoquem a tercers? Podem rescabalar-nos davant una pèrdua de benefici que ens provoqui l’atac?

OBJECTIU

A la jornada, tractarem amb experts que assessoren a empreses de referència i a pimes transnacionals del nostre país. Podem tenir contacte amb eines preparades per a pimes i e-commerce, i sabrem com hauríem pogut evitar un atac com el del Wannacry. Finalment potser comptarem amb alguna intervenció sorpresa (encara per confirmar).

PONENTS

Josep Maria Carulla i Marquès, Director de Marsh Risk Consulting Iberia, consultora de Marsh & McLennan Companies: líder global en gestió de riscos. Marsh & McLennan Companies es també l’empresa matriu de Guy Carpenter, líder global en serveis de riscos e intermediació de reassegurança; Mercer, consultoría de talent, salut, previsió social e inversions; i d’Oliver Wyman, líder global en consultoría estratègica.

Luis Garcia, consultor de Mnemo i soci fundador de ICSintelligence, ha estat liderant projectes multinacionals de Transformació Digital i més especialment de Ciberseguretat a Europa i Latam, donant servei a grans multinacionals (Entitats Financeres, Utilities, Telcos, …) i col.laborant amb governs d’ambdós costats de l’Atlàntic en el desenvolupament i arquitectuta de processos electrònics segurs (Interior, Justicia, Defensa, Sanitat, …). Actualment es troba pilotant projectes de convergència de la seguretat física i lògica per lluitar contra els nous patrons de frau en els canals digitals, la lluita contra l’espionatge industrial i les fuites de dades, i el desplegament de capacitats d’intel.ligència corporativa a nivel internacional.

PROGRAMA

11:00-11:10  Benvinguda institucionals

11:10-11:30  El risc desconegut d’avui: Risk Cyber. Què està passant?

11:30-12:00  Como preparar l’empresa davant el ciberrisc

12:00-12:45  Com actuar en cas de ciber atac. Prevenció/Ciber-protecció/Conseqüències i Restitució

12:45-13:00  Precs i preguntes

INSCRIPCIÓ

Sessió gratuïta

No socis: 250 € + IVA