01 ABR | Presentació de BeautyFarmapp a la primera jornada de les Beauty Connect

El Beauty Cluster inicia el cicle d’esdeveniments de connexió entre socis a Madrid amb una assistència de més de 70 persones.

Les Beauty Connect són una iniciativa del Beauty Cluster que neixen amb la intenció de convertir-se en una jornada de trobada per a socis a diferents punts del país.

Madrid ha estat la ciutat triada per esdevenir el primer punt de reunió presencial de 2022. Les Beauty Connect pretenen convertir-se en espais on tots els socis puguin compartir experiències, aprenentatges i debatre sobre el sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal. L’objectiu és fomentar un dels punts forts del Beauty Cluster: la connexió entre socis i la presentació de nous projectes.

Ivan Borrego, Director General del Beauty Cluster, va ser l’encarregat d’inaugurar la primera jornada que va reunir més de 70 persones a l’Hotel Melià Serrano. Durant la jornada es van posar sobre les taules els diferents projectes en què està treballant el Beauty Cluster per continuar impulsant la indústria de la bellesa.

Entre els projectes estratègics del 2022 destaquen l’aplicació Beauty Farmapp desenvolupada en col·laboració amb Acció, la publicació Next In Beauty, l’entitat formativa Beauty Business School o els premis del sector Digital Beauty Awards.

Punts clau de la Beauty Connect:

  1. El soci ha pogut connectar amb altres professionals i descobrir els projectes del clúster. Han destacat el dinamisme de l’entitat que complirà ben aviat 8 anys des de la creació.
  2. Ha estat especialment rellevant l’interès dels associats en els projectes de transformació digital, formació en ecommerce i noves eines digitals que el clúster està desenvolupant com a Beauty Farmapp o Next in Beauty.
  3. Des del clúster s’ha fet especial èmfasi en la importància d’impulsar junts la Beauty Business School, la primera entitat formativa específica de la nostra indústria i que juntament amb els socis s’està cocreant programes formatius específics en camps com el màrqueting, la perfumeria, l’e-commerce, la sensorialitat o les vendes B2B.

La primera edició de les Beauty Connect va finalitzar amb un còctel networking on tots els socis, inclosa la Junta directiva del Clúster, van tenir l’oportunitat de conèixer-se i establir vincles.

Les següents jornades de Beauty Connect tindran lloc a València i Barcelona. El clúster continuarà apostant com ha fet des dels seus inicis per una intensa agenda de connexió entre socis tant presencial com a través d’eines digitals com el marketplace o l’anuari de proveïdors.