08 ABR | Éxito del pabellón español en InCosmetics Global

Barcelona, 7 d’abril de 2022. Per vuitè any consecutiu, el Beauty Cluster ha estat l’encarregat de gestionar el pavelló espanyol en InCosmetics Global, que s’ha celebrat del 5 al 7 d’abril a París. En aquesta ocasió, la indústria proveïdora de la cosmètica, perfumeria i cura personal nacional ha representat més del 10% de totes les empreses expositores. En el pavelló del Beauty Cluster han exposat 7 empreses que han presentat les seves innovacions: Aitex, Amita Healthcare, Antalgenics, Ecopoltech, Eg Active, Keyser & Mackay i Lluch Essence.

Incosmetics permet que la comunitat global d’ingredients per a la cura personal interactui, realitzi negocis, estableixi contactes i aprengui. El grup de incosmetics connecta habitualment en la seva edició a Europa a més de 1.800 proveïdors d’ingredients, fragàncies, equips de laboratori, testing i solucions reguladores amb més de 40.000 professionals de la indústria cosmètica, convertint-se així en l’esdeveniment més important en formulació cosmètica a nivell mundial.

El Beauty Cluster ha aprofitat aquesta ocasió per a impulsar i dinamitzar noves oportunitats de negoci entre les empreses sòcies del clúster allí assistents i organitzacions internacionals que també han format part d’aquesta fira, i amb les quals el clúster comparteix vincles a través del metaclúster internacional Global Cosmetics Cluster, del qual el Beauty Clúster és membre del Board of Directors.

Així mateix, l’esdeveniment ha servit per a reforçar les aliances estratègiques del Beauty Cluster amb l’organització de InCosmestics Global per a la pròxima que tindrà lloc a Barcelona del 28 al 30 de març de 2023.

Global Cosmetics Cluster celebra el seu primer esdeveniment de networking de 2022

En el marc d’Incosmetics la xarxa internacional Global Cosmetics Cluster ha celebrat el seu primer esdeveniment d’interacció en el qual han participat empreses representants dels clústers nacionals que formen part de la xarxa. A més, s’han presentat les iniciatives i visió estratègica de GCC per a 2022 a més d’una sèrie de ponències sobre la història de la cosmètica i innovacions en principis actius.

En la foto Ségolène Leloutre (Cosmetic Valley – Francia), Margarita Sidorova (Canada Cosmetics Cluster – Canada), Ivan Borrego (Beauty Cluster – España) i Jane Evison (Cosmetics Cluster UK – UK).