08 JUL | El Beauty Cluster celebra el còctel d´estiu i presenta NIB

Barcelona, 8 de juliol de 2022. El Beauty Cluster va celebrar el seu tradicional cocktail d’estiu a l’Hotel ICON Barcelona, reunint més de 100 professionals de la indústria de la cosmètica i la perfumeria.

Durant la trobada es va dur a terme una dinàmica per potenciar el networking i animar els socis a establir noves connexions entre ells. En aquesta ocasió es va premiar els més ràpids amb el llibre “El gran llibre del perfum”, una guia de referència que convida els lectors a descobrir la cultura olfactiva.

L´objectiu del Beauty Cluster és propiciar un entorn col·laboratiu que enforteixi les relacions entre les diferents empreses que formen part d´aquest ecosistema per créixer juntes.

Aquesta vegada, el tradicional còctel d’estiu va servir com a celebració del llançament de Next In Beauty.

Next In Beauty és el nou mitjà de comunicació 100% digital, d’àmbit nacional i internacional, adreçat a la indústria de la cosmètica, la perfumeria i la cura personal. Amb una visió 360 º del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal, NIB posa focus en el desenvolupament de negoci, la innovació i les tendències de consum emergents.

Us recordem que ja podeu consultar tot el contingut d’actualitat sobre sector beauty registrant-vos aquí.