09 NOV | Èxit de la missió empresarial a Dubai

Barcelona, 09 de novembre de 2021. El Beauty Cluster ha organitzat una missió a Dubái en el marc de la Beauty World Middle East, la fira de perfumeria i cosmètica més important d’Orient Mitjà i la tercera del món en aquest àmbit. La missió s’ha celebrat al costat d’altres clústers europeus membres de la xarxa Global Cosmetics Clúster: França (Cosmetic Valley), Portugal (AEEB), Itàlia (Cosmetics Polo), Romania (Transsilvània life style clúster) i Turquia (IKMIB). A més, tots els assistents van poder visitar la Expo2020, la qual en aquesta edició va comptar amb 190 pavellons i 60 espectacles diaris.

Dubai, ciutat d’acollida de la Expo 2020, és un centre privilegiat d’intercanvis entre els països d’Orient Mitjà, el subcontinent indi i Àfrica. L’Aràbia Saudita, Kuwait i Qatar ofereixen oportunitats de desenvolupament molt prometedores, però també països com Egipte i Líban.

La delegació Espanyola, representada pel Beauty Cluster, ha estat formada per algunes de les seves empreses associades: Alissi Brontë, Design Thinking Sweden, Laboratoris Ximart, Lluch Essence i Sensalia Labs. Durant els dies que ha durat la missió, s’han pogut intercanviar impressions, compartir els reptes que afronta el sector i estrènyer llaços amb els altres membres de la xarxa Gcc.eu.

Iniciatives d’aquest tipus són part del projecte europeu de suport a la internacionalització de petites i mitjanes empreses de la indústria cosmètica, en el qual el clúster tenen una implicació directa i que està co-finançat pel programa COSME de la Unió Europea.