11 empreses de Cosmètica obren mercat al Japó

29 gener de 2018, Barcelona – El sector Beauty consolida la seva presència a Japó i és que 11 empreses espanyoles, AD Particles, Feed YourSkin – Beauty and Go, Dermoestética del Sud, Laboratoris Ferrer, Magasalfa, Phergal, Quadpack Group, Quimibios-Careabout, Sesderma, Toskani Cosmetics i Viokox, han participat en la missió comercial organitzada pel Beauty Cluster Barcelona en col·laboració amb Catalonia Trade Investment.

Aquesta activitat, que el seu objectiu ha estat fomentar l’exportació de productes i tecnologia de cosmètica, perfumeria i salut, ha tingut com a principal focus la participació agrupada de les empreses en la fira internacional CosmeTokyo. Durant la fira les empreses han seguit una intensa agenda de reunions amb representants de les principals companyies japoneses del sector.

En aquest marc s’han dut a terme diverses activitats complementàries entre les quals destaquen el retail tour per Tòquio, associat al programa de benchmarking dissenyat específicament per a la missió, els seminaris sobre tendències del mercat japonès i registre de productes, i el networking dinner organitzat al costat del Japan Cosmetic Center, al que van assistir més de 50 professionals de la indústria.

En conjunt la 3era Missió Comercial a Japó ha aconseguit un èxit per sobre de l’esperat pels seus participants els qui, en la seva majoria, han obert interessants oportunitats de negoci i han establert relacions amb potencials partners. En aquest sentit, es consolida el treball iniciat fa tres anys pel BCB per facilitar l’entrada de productes espanyols en un dels mercats de referència del sector de la bellesa.