112 perfumistes de 25 països inscrits al Concurs

La quarta edició del Concurs Internacional de Perfumeria – Mouillette d’Argent comptarà amb un rècord històric de participants. Més de 100 perfumistes de 25 països s’han registrat per participar en un concurs que ja s’ha convertit en un referent internacional de la perfumería.

En aquesta edició els perfumistes podran optar al premi de jurat en dues categories diferents: perfumistes professionals (que treballen en la indústria) i perfumistes independents. Addicionalment, tots els perfums presentats competiran pel premi del públic.

Els perfumistes inscrits provenen, principalment, d’Espanya, França, Estats Units, Itàlia, Regne Unit, Argentina, Brasil i Alemanya. Destaca la presència, per primera vegada en aquesta edició, de perfumistes de Corea del Sud, Japó, Malàisia, Grècia o Kuwait.

La gala de lliurament de premis tindrà lloc a Ca l’Antiga (Teià) el proper 5 de juny de 2021. El concurs, impulsat des dels seus inicis pel Beauty Cluster, l’Ajuntament de Teià i Ainea Perfums ha crescut edició rere edició fins congregar els principals especialistes internacionals de la indústria de la perfumeria.

Com en l’edició anterior, el Concurs és l’activitat central de la Barcelona Olfaction Week (BOW) que és una sèrie d’activitats al voltant de l’univers del perfum, la ciència olfactiva, la cultura de la bellesa i la indústria de les fragàncies que té lloc cada any entre Teià i Barcelona. Destaca també el Maridatge dels Sentits, celebrat íntegrament a Teià i que s’ha convertit en un esdeveniment de referència en el qual cultura, gastronomia i perfum creen un entorn festiu únic per al gran públic.

Durant l’edició de 2020 la BOW va tenir lloc de forma virtual i va congregar més de 2.000 participants internacionals. Tant el concurs com totes les activitats de la BOW compten amb el suport d’empreses del sector com Eurofragance, Iberchem, Cosmo Fragrances, Lluch Essence i Rafesa.