13 ABR | Descobreix els finalistes del IV Mouillete d’Argent

El Beauty Cluster, en col·laboració amb Ainea Perfums i l’Ajuntament de Teià, impulsa el Concurs Internacional de Perfumeria – Mouillette d’Argent destinat a perfumistes de qualsevol nacionalitat que desitgen donar a conèixer la seva capacitat creativa.

La violeta serà la protagonista d’aquesta 4ª edició que, com és habitual, estarà programada dintre de la Fira “Maridatge dels Sentits” i formarà part de les activitats anuals de la BOW (Barcelona Olfaction Week).

El Jurat, presidit pel mestre perfumista D. Rosendo Mateu i constituït per un grup d’experts en el món del perfum, el disseny, la gastronomia, l’art i els guanyadors de l’edició del 2020, ja han seleccionat els 16 finalistes entre més de 112 perfumistes de 25 països i 5 continents de tot el món.

El pròxim 5 de juny de 2021 es donaran a conèixer els perfums guanyadors en una gala exclusiva que tindrà lloc en Ca l’Antiga (Teià). Es premiarà amb el «Mouillette d’Argent» al millor perfum en tres categories: general, del públic i freelance.