14 GEN | Presentat l’Anuari de proveïdors 2022

Barcelona, 14 de gener del 2022. El Beauty Cluster ha presentat el primer Anuari de proveïdors de la indústria espanyola de la cosmètica, perfumeria i cura personal. Una guia digital i física en el qual s’inclou la informació sobre les empreses proveïdores de tota la cadena de valor.

El principal objectiu d’aquest anuari és posar en valor el sector nacional i enfortir les relacions comercials. Una referència per a descobrir innovació, entendre, conèixer el sector i les seves possibilitats de proximitat per a cobrir les necessitats de negoci de qualsevol companyia.

“Fa ja un temps que detectem aquesta necessitat de connectar l’oferta i la demanda, i amb això, va sorgir el projecte del Marketplace, actualment escalat a nivell internacional. Aquesta vegada, hem volgut anar més enllà, creant una eina física que pugui servir com a manual de capçalera davant possibles necessitats. Tota una oportunitat per a reconnectar i enfortir el sector nacional” apuntava Ivan Borrego, General Manager del Beauty Cluster.

En la seva edició 2022, l’Anuari de Proveïdors es dividirà en 8 categories principals:

  • Assessoria, consultoria i altres serveis
  • Testing i serveis cientificotècnics
  • Envasos i embalatge
  • Matèries primeres i principis actius per a cosmètica
  • Essències, fragàncies i creació de perfums
  • Fabricadors a tercers, equips i aparatología
  • Disseny, màrqueting, comunicació i digitalització
  • Experiència en el punt de venda i consumidor

Contindrà la informació de més de 160 empreses proveïdores del sector, cadascuna amb la seva fitxa individual detallada amb els productes i/o serveis que pugui proveir. Encara que, tal com ha avançat el clúster, es tracta d’un document viu que s’anirà actualitzant contínuament segons les necessitats i requisits.

La participació en l’Anuari És gratuïta i exclusiva per empreses associades al Beauty Cluster. La data límit per presentar la informació actualitzada serà fins al 21 de gener de 2022.

Per a més informació, contacta’ns a: hello@beautycluster.es

Addicionalment, aquelles empreses que ho desitgin podran aparèixer de forma destacada mitjançant publicitat. En cas de voler ser anunciant, accedeix i completa el següent formulari: