17 AGO | Visita el showroom de bellesa coreana

8 tendencias de belleza coreana

Barcelona, 17 d’agost de 2022. El mes de maig passat, el Beauty Cluster va organitzar una missió a Corea del Sud en el marc del projecte Global Cosmetics Cluster – Europe, una xarxa europea amb l’objectiu d’incrementar la col·laboració internacional amb finalitats comercials i de recerca, per impulsar el creixement de tots els membres del clúster.

Durant aquesta missió, es van dur a terme diferents visites, activitats i retail tours que van permetre tenir una visió global de la indústria de la cosmètica a Corea del Sud i estar en contacte amb les tendències beauty del moment.

Es van detectar 8 tendències de bellesa que destacaven amb més força al mercat sud-coreà:

  1. La cura capil·lar es cola a la rutina de bellesa amb més força que mai
  2. La nutricosmètica: un “must have” present en diversos formats
  3. La salut íntima femenina: trencant tabús a favor del benestar
  4. Monodosi: minitalles per a la cura facial
  5. Les innovacions en packaging continuen sent les protagonistes
  6. Gamificació: mostres gratuïtes a canvi de dades. Tot té un preu
  7. Màscares: milers de referències per al cosmètic menys sostenible
  8. La higiene i l’efecte antimicrobià és el que més preocupa

Ja pots visitar el showroom amb tots els productes que representen aquestes tendències al Beauty Hub (C/Milà i Fontanals 14-26, 2n 9è. 08012 Barcelona). Reserva una hora de visita per venir a tastar i tocar els cosmètics que arriben directament des de Seül. Poseu-vos en contacte enviant un correu electrònic a hello@beautycluster.es per avisar prèviament.

Pots descarregar el document complet amb més informació sobre cadascuna d’aquestes tendències a la mediateca o consultar la notícia completa a Next In Beauty.