17 SET | El Beauty Cluster celebra el seu cocktail d’estiu

Barcelona, 17 de setembre de 2021. El Beauty Cluster va celebrar el seu tradicional cocktail d’estiu a l’Hotel H10 Casanova de Barcelona, reunint vora 60 professionals de la indústria de la cosmètica i la perfumeria.

La trobada va permetre a tots els socis reprendre el contacte, després de la pandèmia, i estrènyer nous llaços amb empreses que, recentment, s’han incorporat en l’ecosistema del clúster. Durant la jornada, els assistents van poder intercanviar opinions i debatre, amb alguns dels membres de la Junta directiva, en una taula rodona sobre els aspectes que més inquieten al sector i en el seu dia a dia com poden ser: la gestió eficaç d’equips, les problemàtiques en l’exportació de matèries primes i productes o les tendències de consum, entre altres. A més, es va aprofitar per a presentar alguns dels nous projectes i iniciatives que l’entitat té en marxa.

Com a colofó final, tots els assistents van poder gaudir del networking a la terrassa del mateix hotel i gaudir de les visites de les ciutat.