20 SET | Es llança el postgrau en Marketing Beauty

  • El Beauty Cluster i la Beauty Business School, la primera escola de negocis exclusiva per a professionals del sector de la bellesa, llancen el primer programa en Marketing per al sector de la cosmètica, la perfumeria i personal care.
  • La presentació oficial del programa tindrà lloc el dimecres 22 de setembre davant tota la indústria. Una presentació en la qual es coneixeran tots els detalls.

Barcelona, 20 de setembre de 2021. El Beauty Cluster, entitat fundada en 2014 i que agrupa a més de 200 empreses espanyoles de la cadena de valor de la bellesa, i la Beauty Business School, la primera escola de negocis exclusiva per a professionals del sector, llancen el primer programa formatiu en Marketing especialitzat en la indústria beauty.

El postgrau en ‘Beauty Marketing’, que s’impartirà en format presencial, serà el primer programa en Marketing a Espanya enfocat al sector bellesa amb una visió integral, estratègica i digital. Combina case studies reals amb sessions teòriques i masterclass, de la mà de professionals referents dins de la indústria i experts en l’àrea del marketing i la comunicació, que permetran al participant conèixer de prop el sector i adquirir els coneixements i eines necessaris per a crear i implementar un pla de marketing des de la omnicanalitat i aplicar en cada canal les millors estratègies on/*off amb una visió 360º.

Comptar amb un pla estratègic avui és més important que mai. El que implica parlar d’una estratègia 360º, on i off, amb objectius clars i KPI’s ben definits. Una estratègia adaptada a les necessitats actuals en la qual s’incloguin tendències i eines d’última generació”, comenta Rosa Porras, Directora del programa i Màrqueting & Communication Manager en Virospack.

Dirigit a professionals del màrqueting, la comunicació o les vendes del sector de bellesa, directors generals, responsables de l’àrea de marketing de sectors afins que vulguin introduir-se en beauty, així com emprenedors i graduats que vulguin dirigir les seves carreres cap al marketing beauty.

La formació, que donarà principi el mes vinent de gener de 2022, pretén abordar les tendències i eines més innovadores del marketing digital des d’un punt de vista estratègic, implicant a totes les àrees del negoci, amb un enfocament pràctic i una metodologia d’aprenentatge disruptiva i experiencial.

Està estructurada en dos grans blocs: marketing estratègic i comunicació omnicanal. Després de superar la formació, haver realitzat i defensat el projecte final de programa, l’alumne obtindrà el títol ‘Marketing Expert in Beauty’ atorgat per la Beauty Business School i acreditat pel Beauty Cluster.

El pròxim 22 de setembre en la presentació oficial del programa davant tota la indústria (inscripció gratuita) es donaran a coneixer tots els detalls sobre aquesta formació única.