22 JUN | Revelats els finalistes dels Digital Beauty Awards

Barcelona, 22 de juny de 2021. L’edició 2021 dels Digital Beauty Awards (DBA) ja té finalistes. Després d’un llarg període d’anàlisi de les 240 candidatures rebudes, el passat 18 de juny el jurat dels premis va seleccionar a les sis millors candidatures per a cada un dels deu premis que s’atorgaran.

Impulsats pel Beauty Cluster, el major clúster espanyol de cosmètica, perfumeria i cura personal, els DBA premiaran les millors empreses, professionals i iniciatives en digitalització i comerç electrònic a Espanya i els guanyadors es coneixeran en una exclusiva gala que tindrà lloc a la Casa Milà (La Pedrera) de Barcelona el proper 23 de setembre.

Segons Ivan Borrego, director dels DBA i del Beauty Cluster: ‘La digitalització i el comerç electrònic han estat fonamentals durant el pitjor moment de la pandèmia perquè el nostre sector es mantingués en primera línia. Està clar que la transformació digital i l’aplicació de les deep tech serà essencial per al creixement i la competitivitat internacional de la indústria espanyola. Gràcies a aquests premis hem descobert casos d’èxit, innovacions tecnològiques i experts de referència als quals donarem la visibilitat que mereixen perquè la indústria pugui inspirar-se en els millors. A més, comptar amb autèntics referents en digitalització, tecnologia i comerç electrònic en el jurat permetrà apropar a la indústria espanyola de la cosmètica, perfumeria i cura personal a aquests experts “.

Els premis compten amb un jurat d’experts en digitalització, comerç electrònic i màrqueting i comunicació del sector de la bellesa seleccionat pel mateix clúster. Presideix el jurat Àlex Vallbona, vicepresident del Beauty Cluster i president de Birchbox Europa. El jurat compte, així mateix, amb grans referents en digitalització com Genís Roca, Santi Sánchez, Mar Galtés, Rosa Girona, Susan Sánchez, Francesc Font o Rubén Bastón. També compta amb els principals mitjans del sector, agències de comunicació i disseny especialistes de la indústria de la bellesa i diversos experts independents de trajectòria contrastada.

LLISTAT DE FINALISTES DE L’EDICIÓ 2021

 • MILLOR MARCA DIGITAL
  Cocunat, Freshly Cosmetics, Lush, Miin Korean Cosmetics, Sensilis y (Re)Herm by Martiderm.
 • MILLOR DIRECTIU DIGITAL
  Gerardo Cañellas (Perfume’s Club), Irma Ugarte (Sephora), Lilin Yang (Miin Korean Cosmetics), Marta Soler (Pharmexcare), Sara Werner (Cocunat) y Violeta López (Sensalia Labs).
 • MILLOR CAMPANYA DE MARKETING DIGITAL
  Cantabria Labs (déjate la piel solo en lo importante), Laboratorios Babe (healthyAging), Laboratorios Viñas (con Belcils, sonríe con tus ojos), Garnier (libera tus rizos), Mifarma (beautydays) y Rituals (click&collect)
 • MILLOR ECOMMERCE DEL SECTOR
  Bella Aurora Lab, Beter, Freshly Cosmetics, Laboratoires SVR, Perfume’s Club y Rituals Cosmetics
 • MILLOR NOU ECOMMERCE DEL SECTOR
  5th Avenue, Bella Aurora Lab, Beter, mesoestetic Pharma Group, (RE)Herm by Martiderm y Schwarzkopf Professional.
 • MILLOR STARTUP DIGITAL DEL SECTOR
  Airparfum Timeless, Maar Fragrances, Pharmexcare, Shampora, The Organic Republic y Unavida Cosmetics.
 • MILLOR INNOVACIÓ DIGITAL
  Ai.lice (Antonio Puig), eVideo Commerce B2B (Goldwell), Happy Man (Cantabria Labs), Process Analytical Technology (Iris Technology), Smart Airless Refillable (Szentia) y Wikiparfum (Antonio Puig).
 • MILLOR PROJECTE DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL
  Bella Aurora Lab, Dermofarm, Laboratorios Phergal, Mifarma by Atida Plus, Naos Skin Care y Rituals Cosmetics
 • MILLOR DIVULGADOR PROFESSIONAL
  Carmina Alfonso, Héctor Núñez, Clara Buedo, Gema Herrerías, Noelia Donaire y Raquel Marcos.
 • MILLOR INFLUENCER
  Boris Soler, Gema Herrerías, Marta Masi, Miriam Llantada, Raquel Marcos y Silvia Oliete.

Eva Lluch presidenta deL Beauty Cluster opina que: “Des del Beauty Cluster sempre hem apostat per la transformació digital del sector. Ara, a més, impulsem aquests premis de forma desinteressada per poder fer un reconeixement a les empreses que, de manera valenta, han apostat per la digitalització, el comerç electrònic o la innovació tecnològica. Estem molt orgullosos que hagi tantíssims projectes de valor afegit a la nostra indústria i que hagin decidit presentar-se a aquests premis que, en la seva primera edició, ja estan camí de convertir-se en un referent a Espanya. Avui és un dia per felicitar els finalistes però també a tots els candidats que s’han presentat amb projectes i iniciatives d’altíssim valor afegit”.

Sobre els premis

Els Digital Beauty Awards (DBA) del Beauty Cluster són els primers premis nacionals de digitalització i comerç electrònic en cosmètica, perfumeria i cura personal que es celebren a Espanya. En 2021 se celebra la primera edició, que premiarà les millors iniciatives en digitalització i comerç electrònic en cosmètica, perfumeria i cura personal.

Tota la informació sobre els Digital Beauty Awards incloses les bases legals i de participació està disponible en: www.digitalbeautyawards.com

Sobre Beauty Cluster

Beauty Cluster és una associació privada que promou la col·laboració amb el propòsit de potenciar el desenvolupament sostenible i la competitivitat de la cadena de valor del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal. Integrat per més de 200 empreses, és el clúster líder del sector bellesa a Espanya i el segon més gran d’Europa. Impulsa la innovació, la internacionalització, la formació i la transformació digital.

És l’únic clúster mundial de bellesa acreditat Gold Label per l’ESCA (European Strategic Cluster Alliance). Fundador de la primera entitat formativa de negocis especialitzada en bellesa, la Beauty Business School. Creador del primer Marketplace B2B de la indústria de la cosmètica i perfumeria (Beauty Connecting Business).

Per a més informació sobre Beauty Cluster, visiteu  www.beautyclusterbarcelona.com/es o el seu perfil de Linkedin

Contacte: Helena Rodríguez –helena@beautycluster.es
C/Milà i Fontanals, 14 – 08012 Barcelona