23 SET | Es llança el primer programa d’especialització en perfumeria

  • El Beauty Cluster i la Beauty Business School, la primera escola de negocis exclusiva per a professionals del sector de la bellesa, llancen la primera formació sobre la Indústria de la Perfumeria en Espanya.  
  • La presentació oficial del programa tindrà lloc el dimarts 28 de setembre en format online davant tota la indústria. Una presentació en la qual es coneixeran tots els detalls.

Barcelona, 23 de setembre de 2021. El  Beauty Cluster, entitat fundada en 2014 i que agrupa  més 200 empreses espanyoles de la cadena de valor de la bellesa, i la  Beauty Business School, la primera escola de negocis exclusiva per a professionals del sector, llancen el primer programa formatiu d’especialització en la Indústria de la Perfumeria i les seves aplicacions.

La formació ‘Univers i aplicacions de la perfumeria’, que s’impartirà en format presencial, serà el primer programa sobre la Indústria de la Perfumeria a Espanya amb una visió integral, creativa i innovadora. Combina sortides de camp amb sessions teòriques i masterclass, de la mà de prestigiosos perfumistas i professionals referents dins de la indústria, en l’àrea industrial, desenvolupament de producte o sensorialidad, que permetran al participant conèixer de prop el món olfactori a un nivell tècnic i adquirir els coneixements i eines necessaris per a ser capaces de descobrir i expressar el desig del consumidor amb el mestratge d’un perfumista.

Espanya és el segon exportador mundial de perfumeria. Aquest programa ofereix una oportunitat única per a conèixer l’univers de la perfumeria i establir les bases que permeten a qualsevol professional aconseguir un elevat coneixement sobre la indústria de la perfumeria, els seus processos creatius i d’innovació”, comenta Cristóbal Bernal, director del programa i director tècnic en Carinsa.

Dirigit a responsables tècnics, professionals de la àrea de màrqueting, vendes o compres en empreses de perfumeria i/o sectors afins, així com professionals amb especialitat sensibilitat pel món de les fragàncies o que vulguin acostar-se a la perfumeria per a reinventar-se.

El programa, que donarà principi el mes vinent de febrer de 2022, pretén abordar les aplicacions de la perfumeria i les fragàncies en diferents àmbits, implicant a totes les àrees del negoci (des de la matèria primera fins a la comercialització), amb un enfocament pràctic i una metodologia d’aprenentatge disruptiva i sensorial.

El pròxim 28 de setembre en la presentació oficial online del programa davant tota la indústria (inscripció gratuïta) es donaran a conèixer tots els detalls sobre aquesta formació única.