24 AGO | Publicats els “Markets Watch” d’estiu

GCC.eu Markets Watch

Barcelona, 17 d’agost de 2022. Ja podeu consultar i descarregar a través de la mediateca del Beauty Cluster els “GCC.eu Markets Watch” de juny, juliol i agost.

Hi trobaràs informació rellevant sobre la indústria de la cosmètica, perfumeria i cura personal en diferents mercats internacionals.

GCC.eu Markets Watch juny: Es fa focus especial al mercat de la bellesa a Índia. Consulta dades sobre cultura general, polítiques mediambientals i salut, negocis a l’Índia, comportament del consumidor al sector de la cosmètica, promocions B2C i B2B i regulació empresarial. Descarrega l’informe complet aquí.

GCC.eu Markets Watch juliol: A l’informe del mes de juliol podràs consultar dades sobre l’efecte de la inflació a la indústria de la bellesa a més d’un estudi sobre el sector de la cosmètica al mercat sud-coreà. Accediu a l’informe complet aquí.

GCC.eu Markets Watch agost: Obtingueu més informació sobre les missions internacionals organitzades pel Global Cosmetics Cluster – Europe, una xarxa europea amb l’objectiu d’incrementar la col·laboració internacional amb finalitats comercials i de recerca, per tal d’impulsar el creixement internacional de tots els membres del clúster. Descarrega l’informe complet aquí.