25 MAR | El Beauty Cluster organitza una missió a Corea del Sud

Barcelona, 25 de març de 2022. El Beauty Cluster organitza una missió comercial a Corea del Sud del 21 al 26 de maig, en el marc del 36è COSMOBEAUTY SEOUL. La missió se celebrarà com a part del projecte Global Cosmetics Cluster-Europe de la mà dels nostres 5 partners europeus: França (Cosmetic Valley), Portugal (AEEB), Itàlia (Cosmetics Polo), Romania (Transsilvania life style cluster) i Turquia (IKMIB).

Amb un programa complet de 4 dies, els assistents podran conèixer un mercat en creixement que actualment està marcant moltes de les últimes tendències, i generar nous contactes que puguin impulsar el seu negoci.

Aquesta missió, sorgeix amb la finalitat de conèixer millor el mercat i cultura sud-coreana, alhora que impulsar les oportunitats de negoci i de connexions dins de la indústria. Els participants tindran l’oportunitat de viure una experiència 360è entorn a la bellesa amb visites industrials, tours culturals i de retail, esdeveniments de networking, i per descomptat, amb una jornada dedicada a visitar el COSMOBEAUTY SEOUL.

Amb un fort mercat de 51.305.183 consumidors, equivalent al 0,66% de la població mundial total, Corea del Sud és considerada un dels majors mercats en auge. COSMOBEAUTY SEOUL es va celebrar per primera vegada en 1987 i ha anat creixent progressivament fins a convertir-se en l’exposició de bellesa més reconeguda de Corea, i en un component clau de connexió entre el mercat de la bellesa coreana i la indústria mundial.

Si estàs interessat/da en el mercat coreà i t’agradaria participar en aquesta missió comercial, no dubtes en mostrar el teu interès. Exclusiu per a membres del Beauty Cluster.