27 MAI | El clúster assisteix a la seva cita amb el packaging al Hispack 2022

Barcelona, 27 de maig de 2022. Beauty Cluster ha estat present a la Fira Hispack 2022 des de l’inici de la fira, aquest 24 de maig, fins a l’últim dia, 27 de maig. La fira més gran dedicada a l’envàs i a l’embalatge tornava a celebrar-se quatre anys després de la seva última edició el 2018, ja que el 2020, a causa de la pandèmia va haver de ser cancel·lada.

Al recinte de Gran Via, la Fira de Barcelona va omplir tots els seus halls d’estands dedicats a presentar les innovacions del sector amb més de 600 expositors directes, entre els quals hi havia Beauty Cluster, i 1.100 empreses. Durant aquests 4 dies, es van conèixer amb tot detall tant el present, com el futur i les últimes tendències del packaging, sector en què es troba inclòs a la cadena de valor del Beauty Cluster.

Com a cada edició el Beauty Cluster va comptar amb un estand on els associats i empreses del sector van poder trobar-se per connectar, compartir i debatre sobre els projectes de l’entitat.

A més de ser expositors, Beauty Cluster va celebrar el 25 de maig, al mateix recinte de la Fira de Barcelona el IV Barcelona Perfumery Congress . Durant la jornada en què es va comptar amb més d’un centenar d’assistents, es van tractar temes d’especial interès per a la indústria de la perfumeria.

Destaca entre les activitats desenvolupades pel clúster una jornada sobre el futur del packaging en cosmètica i perfumeria organitzada en col·laboració amb el Packaging Clúster. Helena Rodríguez, directora de Next in Beauty (el mitjà de comunicació del clúster), va presentar l’evolució i la perspectiva del sector. La jornada va comptar, a més, amb una presentació sobre el futur del packaging connectat per part de Serena Rebollo de Packaging Clúster i una taula rodona amb grans professionals com Marcia Bardauil (Quadpack), Francesc Morata (Noreste Studio), Edgar Lendínez (Martiderm), Xavier García (Montibello), Conquilla Bosch (Ainia), Joaquim Cons (Puig) i la moderació de Maica García (News Packaging).