28 SET | AEFAA i el Beauty Cluster signen un acord de col·laboració

Barcelona, 28 de setembre de 2022 – L’Associació Espanyola de Fragàncies i Aromes Alimentaris (AEFAA) i el Beauty Cluster han signat un acord institucional de col·laboració durant la celebració a Barcelona de la fira Cosmetorium. Les dues parts, representades per José Solá (president d’AEFAA) i Eva Lluch (presidenta del Beauty Cluster) han expressat el seu interès a impulsar conjuntament el sector de la perfumeria i fragàncies gràcies a la complementarietat de les dues entitats. Amb aquest acord es facilitarà el treball conjunt en projectes i activitats d’interès per al sector així com la participació de socis de totes dues entitats en esdeveniments o iniciatives de cada associació.

En paraules de Eva Lluch, presidenta del Beauty Cluster: ‘Amb aquest acord fem un pas més perquè la indústria treballi unida i puguem projectar internacionalment el sector i que, des del clúster, puguem oferir tot el nostre suport a les iniciatives que realitzen altres associacions que són complementàries a la nostra activitat’. D’altra banda, Josep Solá va puntualitzar que: ‘El compromís de la nostra associació per promoure el desenvolupament i defensa del nostre sector s’enforteix avui amb la signatura d’aquest acord amb Beauty Cluster. Considerem que la col·laboració amb altres associacions de la cadena de valor és essencial per donar més visibilitat de les activitats de la indústria del sector i per afrontar units els reptes de futur comuns que se’ns plantegen”.

L’Associació Espanyola de Fragàncies i Aromes Alimentaris (AEFAA) compta avui amb més de 40 anys d’activitat i integra 36 empreses associades que cobreixen més del 79,2% de l’ocupació del sector de les fragàncies i aromes alimentàries i un 86,9% de la xifra de facturació total. El Beauty Cluster, nascut el 2014, representa transversalment tota la cadena de valor de la cosmètica, perfumeria i cura personal a Espanya. Compte amb 240 empreses sòcies des de la creació de producte fins a la seva comercialització.