31 JUN | Beauty Startups Forum tanca el primer mes de ponències

Barcelona, ​​31 de juny 2024. Durant el mes de juny, el Beauty Cluster va iniciar el bloc de ponències de la comunitat Beauty Startups Forum, un espai dissenyat per fomentar l’intercanvi de coneixements i experiències entre empreses emergents de la indústria beauty. Les sessions van comptar amb la participació de professionals i empreses del sector que van compartir les estratègies i els casos d’èxit en l’àmbit del màrqueting d’influencers i la creació de contingut generat per usuaris (UGC).

Dimecres passat 12 de juny, Rosa Sagal, Influencers, Consumer Advocacy & Marketing Strategist, i Natasha Carolina Duic, Sènior Màrqueting Manager, de Territory Influence van obrir el cicle de ponències amb el webinar “La revolució dels nano i microinfluencers a la indústria beauty” centrat en la importància del màrqueting d´influencers i l´UGC des de la perspectiva d´una agència. Les expertes van compartir les bases de l’Influencer Marketing, consells i estratègies recomanades basades en el seu know-how, així com casos d’èxit que serveixin d’inspiració.

El 20 de juny, Aida Romeu, PR, Influencer Marketing & Beauty Press Specialist, i Marta Sanabra, Public Relations & Affiliate Marketing Manager, de Freshly Cosmetics van compartir el seu inspirador cas d’èxit. Les ponents van narrar el recorregut de l’empresa en l’ús d’influencers per construir una comunitat sòlida i lleial, i van destacar les tàctiques que els han permès créixer i consolidar-se en un sector tan competitiu.

Finalment, el 27 de juny, el reconegut instagramer i tiktoker Álvaro Platón, amb gairebé 1 milió de seguidors a TikTok, va tancar el bloc de ponències. Platón va oferir una visió personal i pràctica del seu treball amb diverses marques, explicant com aconsegueix connectar amb la seva audiència i crear contingut autèntic i atractiu que beneficia tant les marques com els seus seguidors.

Si vols saber més sobre la comunitat Beauty Startups Forum, posa’t en contacte amb nosaltres.