4th Beauty Innovation Day es consolida

  • En la seva quarta edició, l’esdeveniment organitzat pel Beauty Cluster Barcelona, segueix creixent en nombre d’assistents
  • Innovació a l’àrea de la sostenibilitat, digitalització i recerca principals temàtiques de la jornada
  • Més de vint empreses de tota la cadena de valor del sector de la bellesa han presentat els seus últims projectes

23 de novembre de 2018. El Beauty Cluster Barcelona ha organitzat la quarta edició del Beauty Innovation Day, un dels esdeveniments més destacats sobre innovació en el sector de la bellesa.

L’esdeveniment, celebrat en Fira Barcelona de Gran Via, ha tornat a ser un punt de trobada pels més de 250 assistents, que van poder presenciar més de 20 ponències sobre nous projectes d’innovació enfocats en les últimes tendències de la indústria.

La jornada s’ha centrat a les àrees de sostenibilitat, digitalització i recerca.

Com a novetat, el BCB ha desenvolupat per a aquesta edició una plataforma online que ha permès coordinar reunions entre els assistents, permetent més de 170 trobades habilitada especialment per a aquesta activitat de networking.

 

 

 

 Corner de Packaging

Després de l’èxit del primer corner de packaging celebrat el passat any, el Beauty Cluster Barcelona, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, va plantejar als estudiants del Grau de Disseny Professional de la UB el repte de desenvolupar un envàs cosmètic sostenible.

Es van presentar un total de nou projectes resultant com a guanyador del primer premi el grup EVO, format per Sandra Jiménez, Marta Oliver i Judith Sistac, que van dissenyar un prototip que adapta diferents tractaments de bellesa en un sol dispositiu.