5 startups innovadores en Beauty Investors Forum 2021

Barcelona, 18 de gener de 2021. El Fòrum d’Inversió del sector bellesa (‘Beauty Investors Forum’) presentarà 5 startups innovadores en el marc del 6th Beauty Innovation Days, primer esdeveniment virtual internacional d’innovació en cosmètica i perfumeria en 2021. Organitzat per el Beauty Cluster, l’esdeveniment reunirà a més de 1.000 participants de 20 països i comptarà amb més de 50 ponents internacionals, expositors virtuals, un marketplace d’innovacions sectorials i un sistema de brokerage virtual per generar reunions de negoci.

En aquesta segona edició, el fòrum comptarà amb la participació de marques natives digitals de nova creació, plataformes de serveis i de compra en línia 360º, així com dispositius tecnològics que milloren l’experiència de consumidor. I, totes elles, sota un denominador comú: la innovació com a model de negoci disruptiu.

Les 5 startups que tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte innovador, el proper dijous 28 de gener de 2021 al ‘Beauty Investors Forum’, han estat triades pel comitè científic de l’esdeveniment i l’equip organitzador per la seva capacitat d’innovació i novetat tenint en compte l’estat del mercat i la situació actual. Així mateix, s’han tingut en compte els aspectes formals en el lliurament de la documentació sol·licitada i l’ordre d’inscripció.

=> Anar a la plataforma de l’esdeveniment