8 Empreses espanyoles obren mercat a Tailàndia

  • Beauty Cluster Barcelona organitza el primer pavelló agrupat d’empreses espanyoles en In Cosmetics Bangkok consolidant la presència del sector beauty amb 8 empreses expositores
  • L’objectiu d’aquesta acció és ajudar a les empreses d’ingredients i raw materials a obrir nous mercats i fomentar l’exportació dels seus productes
  • La fira ha congregat a les principals empreses d’ingredients i creació de productes cosmètics, sent un punt de trobada per donar a conèixer les noves tendències del sector i establir nous ponts de treball entre els assistents

05 de novembre de 2018. El Beauty Cluster Barcelona ha organitzat el primer pavelló espanyol en la fira internacional InCosmetics Àsia, amb la participació de vuit empreses associades: AD Particles, Bicosome, Biogründl-SpecialChemicals, Bionos Biotech, Color Clay, EG Active Cosmetics, Quimivita i Vytrus Biotech.

Gràcies a la gestió del BCB, les empreses han accedit a una avantatjada ubicació i un cost optimitzat per participar en una de les fires més importants del sector de la cosmètica a Bangkok que exerceix d’enclavament estratègic atraient visitants d’Àsia, Middle East i Austràlia.

La trobada ha representat una gran oportunitat per a les empreses expositores que han seguit una intensa agenda de reunions amb representants de les principals companyies asiàtiques del sector, mantenint al voltant de 60 trobades durant els 3 dies de fira.

Amb la finalitat de donar major suport als associats un equip del clúster es va desplaçar a Bangkok per resoldre in situ les necessitats dels expositors, recolzar el seu desenvolupament de negoci i organitzar activitats complementàries a la fira.

Així mateix, l’equip ha aprofitat la seva visita a la fira per reunir-se amb rellevants entitats del sector de la cosmètica local com el Thai Cosmetic Cluster, gestionant la signatura d’un acord de col·laboració que contribuirà a reforçar les aliances estratègiques internacionals del BCB.

 

IN COSMETICS ASIA EN DADES

InCosmetics Àsia és la principal fira d’ingredients i creació de productes cosmètics que reuneix a fabricants de cosmètica, distribuïdors i empreses de serveis de la regió asiàtica. Aquesta edició ha comptat amb prop de 9000 visitants únics, dels quals un 65% provenen d’Àsia Pacífic.

Beauty Cluster Barcelona ja ha començat a treballar en la propera edició de In Cosmetics Àsia que tindrà lloc del 5 al 7 de novembre de 2019, perquè qualsevol empresa associada que estigui interessada a assistir el proper any pugui fer-ho amb les millors condicions d’ubicació i preu.