9 març: Nou conveni de l’IL3-UB amb el Beauty Cluster Barcelona

09.03.2015

L’IL3-UB i el Beauty Cluster Barcelona tanquen un acord per facilitar a les empreses i institucions d’aquest Clúster l’accés del sector a la formació professionalitzadora

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona i el Beauty Cluster Barcelona han signat un acord per tal de facilitar l’accés dels membres del Cluster al curs Expedient d’Informació i Avaluació de la Seguretat de Productes Cosmètics, que tindrà la seva 8a edició el proper mes de novembre.
Aquest programa prepara els professionals del sector per al compliment de les noves normatives europees de seguretat i informació dels productes cosmètics. Anteriorment, ja comptava amb la col·laboració de la Societat Espanyola de Químics Cosmètics (SEQC), l’Associació Nacional de Perfumeria i Cosmètica (STANPA),  l’Associació Espanyola de Farmacèutics de la Indústria (AEFI) i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.
L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) té la missió d’oferir formació per al desenvolupament professional i personal i contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses i organitzacions a través de la gestió del coneixement. Amb el nou acord, l’IL3-UB continua amb la seva
voluntat de respondre a les necessitats de les empreses i professionals.
El Beauty Cluster Barcelona és un conjunt de més de 40 empreses i organitzacions que formen part de la cadena de valor del mercat de la bellesa i que estan associades sota la forma legal de Clúster. Catalunya representa el 53% del sector cosmètic a tot l’estat i, en aquest clúster, té un referent amb una concepció global d’aquest sector.