Oberta la IV edició del Concurs de Perfumeria

Per quart any consecutiu el Beauty Cluster, en col·laboració amb Ainea Perfums i l’Ajuntament de Teià, impulsa el Concurs Internacional de Perfumeria – Mouillette d’Argent.

En l’edició del 2020 es van inscriure un total de 65 creatius del perfum de 15 països, dels quals 39 van aconseguir superar les limitacions internacionals derivades de la pandèmia i fer arribar les seves 48 creacions al jurat encarregat d’avaluar-los. La nota protagonista va ser el pebre i el perfumista guanyador del premi del jurat, presidit pel mestre perfumista D. Rosendo Mateu, va ser Pepper & Pear de Julia Rodríguez Pastor. El perfum escollit pel gran públic va ser Agartha de Sandra Lucas Haro. El jurat va estar compost per mestres perfumistes, sommeliers, creatius, artistes i mitjans especialitzats com BeautyProf.

El concurs està destinat a perfumistes de qualsevol nacionalitat que vulguin donar a conèixer la seva capacitat creativa. S’emmarcarà dins de la Fira “Maridatge dels Sentits” i formarà part de les activitats anuals de la BOW (Barcelona Olfaction Week).

Qualsevol creador perfumista pot presentar al concurs els seus perfums, poguent concursar amb més d’una composició, sempre que aquests perfums incloguin l’essència o la nota olfativa d’aquesta edició: la violeta.

El Jurat de l’edició 2021 estarà novament presidit pel mestre perfumista D. Rosendo Mateu i conformat per un grup d’experts en el món del perfum, el disseny, la gastronomia, l’art i els guanyadors de l’edició d’el 2020.


Hi haurà tres premis “Mouillette de plata”: Premi al millor perfum en categoria general, premi del públic i premi al millor perfum en categoria freelance. Els guanyadors rebràn el premi en una gala exclusiva que se celebrarà el 5 de de juny de 2021 a Ca l’Antiga (Teià).

El termini d’inscripció serà del 18 de desembre de 2020 al 15 de febrer de 2021. Per inscriure els perfumistes han d’emplenar el següent formulari: https://innovaciobcb.typeform.com/to/Zx3ZdPlh i, en cas de dubtes poden consultar a l’organització a través del email:
concursperfumteia@gmail.com. Totes les condicions del procés i com a concursar està recollit en les bases legals del concurs.

El proper 22 de gener el Beauty Cluster farà una presentació en línia del concurs per a interessats. La inscripció és gratuïta i s’explicarà també tota l’activitat prevista per a la Barcelona Olfaction Week. Els interessats es poden inscriure a: INSCRIPCIÓ A LA JORNADA