Lloc: Fira Gran Via (l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona) dins de la Fira  Integrates Systems Europe (la principal fira AV del món)

Tipus d’esdeveniment: Presencial i Virtual (si no pots assistir de manera presencial no et preocupis i registra’t a l’esdeveniment virtual en aquest link)

Data: 1 i 2 de juny 2021 | Invitacions exclusives

Ens agradaria comentar-vos que tenim un nombre molt limitat d’invitacions VIP per 3 esdeveniments presencials en els quals col·laborem i que organitzen AvixaISE els propers dies 1 i 2 de Juny: AV Experience Zone la intenció és que pugueu connectar amb les solucions més punteres del mercat audiovisual, amb demostracions de casos reals, noves experiències, testimonis de clients i xerrades dels millors integradors AV de la nostra indústria. En el mateix s’abordaran diferents temàtiques destinades principalment a les verticals de Retail, Corporate, Educació i Hospitality.

En aquest correu us facilitem uns codis de registre per a cada esdeveniment ja que són 3. Si algú desitja acudir a diversos esdeveniments és imprescindible incloure el codi exclusiu per a cada un d’ells en el registre. Si per qualsevol motiu les places amb el codi s’han esgotat contacteu i tractarem d’aconseguir una invitació.

Esdeveniments:

  • Dimarts 1 de Juny a les 12hrs: Esdeveniment destinat a Retail / Hospitality / Digital Signage.
  • Dimecres 2 de Juny a les 12hrs: Esdeveniment de destinat a Corporate.
  • Dimecres 2 de Juny a les 16hrs: Esdeveniment de destinat a Centres Educatius.

Programació i temàtiques: visitar http://avxzone.iseurope.org/index.html#section-schedule

Qualsevol dubte o consulta ens podeu contactar directament o enviar un correu electrònic a yoav@avixa.org  o a eduards@iseurope.org

REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS DEL BCB