REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS DEL BC

Data: 03 de març

Hora: 10:00h a 12:00h

Lloc: Online

CONTiNGUT

L’augment de l’esperança de vida, juntament amb el descens generalitzat de la natalitat, té com a conseqüència principal una inversió en la piràmide demogràfica. Davant aquesta tendència, sorgeixen nous desafiaments, però també noves oportunitats. Tenint això en compte, i sense oblidar el gran pes de les consumidores sènior en el mercat de la bellesa, la indústria beauty ja ha començat a apostar per la silver economy.

S’auguren bons temps per al sector, però encara seran millors si coneixem bé al client silver, els seus interessos i necessitats, i se’ls ofereixen productes i serveis pensats exclusivament per a ell@s, més enllà d’utilitzar models de 60 anys amb el pèl canut.

De la mà d’Idoia García de Cortázar, responsable de l’àrea de formació a Silver Economy de FITS – Future Innovation Tailor-Made School de l’IED Barcelona y consultora especialitzada en disseny de serveis i models de negoci per a la Silver Economy, abordarem com treballar per l’empoderament de l’edat, però no sols com una estratègia publicitària, sinó des de la concepció del producte.

Per a concloure la jornada, obrirem una ronda de debat mitjançant una taula rodona d’experts en la qual comptarem amb marques, les quals ja incorporen aquest target dins de la seva estratègia de venda.