Com cada any, el Beauty Clúster Barcelona patrocina el Concurs Internacional de Perfumeria de Teià. Tots els socis esteu convidats a venir el 4 de maig a les 18.30 a Teià (Masia Ca l’Antiga) per a participar en la cerimònia de lliurament de premis en les quals coneixerem els perfumistas guanyadors. Més de 25 perfumistas de tot el món s’han presentat en aquesta edició.

Què és el Concurs Internacional de Perfumeria?

· Concurs destinat a perfumistas professionals de qualsevol nacionalitat que desitgin donar a conèixer la seva capacitat creativa.
· El concurs tindrà caràcter anual i s’emmarcarà dins de la Fira “Maridatge dels Sentits” de Teià.
· Cada creador perfumista podrà presentar a concurs els seus perfums, sempre que els perfums que presenti incloguin l’essència o la nota olfactòria seleccionada per a l’edició del concurs vigent. La nota serà diferent cada any i coincidirà amb la flor, la planta o la nota olfactòria que hagi estat triada com a fil conductor de la fira “Maridatge dels Sentits”
· El Jurat estarà format per un grup d’experts i creadors que representen el món del disseny, l’olor, la cultura i la gastronomia. El president del jurat serà un reconegut perfumista.
· El concurs s’emmarca en la celebració del Maridatge dels Sentits, en el qual perfums, flors i gastronomia es fusionen al poble de Teià en una festa popular única en el sector de la bellesa.

LLIURAMENT DE PREMIS

4 de maig – 18.30 h. Lliurament de premis de l’II Concurs Internacional de Perfumeria de Teià Mouillette de Plata. A continuació, convit per als participants i empreses dedicades al sector.

DESCARREGAR PROGRAMA COMPLET DEL MARIDATGE DELS SENTITS I CONCURS DE PERFUMERIA