La tercera edició dels Digital Beauty Awards ja és aquí!

Data: Dijous, 06 de juliol 2023

Hora: 18:30h – 22:00h

Lloc: Casa Milà (La Pedrera), Barcelona

No us perdeu l’exclusiva gala de lliurament de premis dels #DBA23. Els premis nacionals de digitalització i ecommerce beauty, organitzats pel Beauty Cluster, desvetllaran els guanyadors de les 22 categories el proper 6 de juliol.

Els Digital Beauty Awards són un reconeixement al treball de les empreses i professionals del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal al camp digital. El dia 6 de juliol ens reunirem tots per conèixer les darreres iniciatives en digitalització i ecommerce i conèixer tots els guanyadors de l’edició 2023.

La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc a l’emblemàtic edifici de La Pedrera (Barcelona), una ubicació excepcional per reunir tota la indústria de la bellesa i celebrar la innovació, el talent i la creativitat del sector al canal digital.

Entrades limitades amb codi de descompte del 50% per a les empreses sòcies no finalistes i les entrades per a totes les empreses sòcies finalistes dels premis DBA és gratuïta (1 entrada per finalista). L’aforament és limitat, per la qual cosa us recomanem que us registreu el més aviat possible per assegurar l’assistència.

No podeu faltar a l’esdeveniment més esperat de l’any!