REGISTRE OBERT A TOT EL SECTOR

Data: Dijous, 06 de juliol 2023

Hora: 09:00h – 14:00h

Lloc: Cinesa Diagonal, Barcelona (Carrer de Santa Fe de Nou Mèxic, Avinguda Diagonal, s/n)

CONTINGUT

Torna el Digital Beauty Summit. A la segona edició d’aquest esdeveniment dedicat a la bellesa i la tecnologia comptarem amb marques líders del sector que presentaran casos d’èxit i explicaran com la intel·ligència artificial es pot aplicar a la indústria per aconseguir solucions innovadores.

Aquesta trobada és una oportunitat única per a tots els professionals del sector que vulguin conèixer de primera mà les darreres tendències i solucions tecnològiques que estan transformant i revolucionant la indústria de la cosmètica, perfumeria i cura personal.

Comptem amb un panell d’experts i expertes en la matèria que compartiran el vostre coneixement sobre com la intel·ligència artificial pot ser aplicada a la creació de productes més eficaços i personalitzats.

Durant l’esdeveniment, es presentaran casos d’èxit de marques capdavanteres al mercat de la bellesa, així com solucions tecnològiques i digitals que han implementat per millorar els seus processos. A més, hi haurà espai per al networking, cosa que permetrà als assistents connectar-se amb altres professionals i crear sinergies.

No perdis l’oportunitat d’assistir a aquest esdeveniment de referència al sector i estar a l’avantguarda de les últimes tendències en tecnologia i bellesa.

T’esperem a Barcelona!

PREU

  • SOCIS DEL BEAUTY CLUSTER PODEN INSCRIURE’S GRATUÏTAMENT
  • PREU NO SOCIS:
    • Entrada a 190€ + IVA