REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS DEL BCB

Data el: 06 de Juliol – 11:00 a 12: 00h

A QUI VA DIRIGIT

Perfils tècnics o comercials amb interès en expandir la seva empresa a Corea de l’Sud.

CONTINGUT

En aquest webinar co-organizat amb  Cosmetics ValleyCube in, Alex Eunkyeong Yu, el guiarà a través de les complexitats de la cultura coreana. Coneixeràs com la Corea tradicional s’ha convertit en una societat dinàmica, innovadora i impulsada per l’entreteniment. Com coach executiu experimentat i consultor de desenvolupament organitzacional, Alex es centrarà en els reptes culturals i el comportament de l’consumidor que les empreses europees han de conèixer per tenir èxit en aquest mercat.

Un exemple d’una empresa europea d’èxit en el mercat coreà és MARTIDERM. Sylvain Gleizes, ens donarà un cop d’ull del que va experimentar la seva empresa mentre s’expandia a Corea de Sud. Compartirà coneixements sobre la importància d’adaptar el model de negoci a el mercat local, seleccionar els canals de venda adequats i també quin impacte pot tenir la internacionalització en la innovació a casa.

PONENTS

Alex Eunkyeong Yu | Coach executiu i consultor de desenvolupament organitzatiu a Itim International

Alex és un entrenador executiu i consultor en desenvolupament organitzatiu que se centra principalment en el desenvolupament de lideratge global, el desenvolupament d’equips executius, el canvi cultural, la gestió intercultural, la intel·ligència emocional i altres temes relacionats amb l’eficàcia organitzativa. Utilitza una àmplia gamma de modalitats en el seu treball de desenvolupament de lideratge, inclòs el seu recent interès per les neurociències.

Des de 2004, consultora, entrenadora i facilitadora, ha treballat amb executius de nivell C / suite per a una àmplia gamma de sectors, inclosos els productes de consum, el luxe, l’hostaleria, els serveis financers, els productes farmacèutics i la informàtica.

Alex és un entrenador professional certificat per ICF (PCC) i un facilitador professional certificat per l’Associació de Facilitadors de Corea (CPF). Té un doctorat i un màster en sistemes humans i organitzatius de la Fielding Graduate University i un MBA en gestió internacional a la Thunderbird School of Global Management. També té llicenciats i llicenciats en literatura anglesa per la Ewha Woman’s University de Seül. Ha viscut i treballat als Estats Units i a la Xina i ara té la seva seu a Seül, Corea.

Sylvain Gleizes | Director comercial i de màrqueting del grup MartiDerm Group

Després de llicenciar-se a French Business School, va treballar a diferents països, durant més de 20 anys a la indústria de les grans mercaderies en marques emblemàtiques com Heinz o Schweppes. Es va incorporar a la indústria cosmètica el 2019 per contribuir al creixement de MartiDerm als seus mercats nacionals i internacionals.