REGISTRE OBERT A TOT EL SECTOR

Data: 08 de juny

Hora: 09:00h – 15:00h

Lloc: Online

A QUI VA DIRIGIT

  • Directius, comandaments intermedis i tècnics de tota la cadena de valor del sector de la bellesa, tant empreses que estan treballant en l’àmbit natural com aquelles de sectors afins que vulguin endinsar-se a aquest nínxol de mercat i estar actualitzades al que succeeix al sector de la cosmètica natural.
  • Professionals, associacions, institucions, centres de recerca i d’altres entitats amb interès per la cosmètica natural; així com, estudiants de formulació que vulguin connectar amb la indústria.
  • Mitjans de comunicació que es vulguin informar i conèixer millor, amb informació de qualitat i contrastada, sobre els temes principals d’interès i problemàtiques que afronta la cosmètica natural.

CONTINGUT

Beauty ClusterMentactiva organitzen la quarta edició del Green Beauty Congress – Fòrum de la Cosmètica Natural, una jornada que té com a objectiu compartir informació i debatre sobre l’estratègia i el màrqueting de producte natural, regulació, formulació i mercat.

Així mateix, aquest fòrum pretén promoure diferents aspectes de la cosmètica natural, impulsar les oportunitats de negoci per connectar el sector de la cosmètica i com a lloc de presentació per donar a conèixer innovacions, tendències i casos pràctics de les empreses de cosmètica natural.

A més, aquest any el congrés coincideix amb el Dia Mundial dels Oceans, per això serà el tema central i al voltant del qual giraràn els continguts de les ponències i accions dutes a terme pels participants.