REGISTRE GRATUÏT I OBERT A TOT EL SECTOR

Data: 08 de març

Hora: 16:00h a 16:45h

Lloc: Online

CONTINGUT

Quan es parla de lideratge femení es parla de la lluita pels somnis, que el triomf només arriba després dels sacrificis, de tenir l’agenda plena, de malabarismes per conciliar vida familiar i laboral, de l’absència d’horaris, etc. I també es parla d’estar a l’alçada, d’haver de moure’s en entorns d’homes, de sentir-se extra observada i de mantenir sempre una imatge impecable.

Ser dona líder i al sector de la bellesa acusa més aquest discurs. Les exigències respecte de la imatge i l’exercici potser siguin més grans.

Des del Beauty Cluster i la Beauty Business School  volem crear un parèntesi en una jornada tan destacada com és el 08 de març per parlar amb autèntiques artífexs del lideratge femení al sector beauty. I volem parlar amb elles sobre les seves històries de vida, la seva experiència professional, les dificultats i les oportunitats que s’hi han trobat i, sobretot, l’aprenentatge que han fet.

Volem fugir d’estereotips i de la cara amable i idíl·lica del lideratge; volem mostrar la realitat. Perquè volem mostrar a les futures líders del sector que a la bellesa hi ha la fortalesa.

Pren-te un cafè amb nosaltres i gaudeix de 45′ de webinar interactiu amb les següents dones.

PROGRAMA

“A LA BELLESA ESTÀ LA FORTALESA – Dones directives a la indústria beauty”

16:00 a 16:15 – Keynote speaker. “Ser una dona EmPEDIRada” –  Silvia Bueso

16:15 a 16:45 – Taula rodona. “Llums i ombres del lideratge femení al sector beauty”