INVITACIONS GRATUITAS I EXCLUSIVES PER A SOCIOS DEL BEAUTY CLUSTER

Data: 10 al 13 de maig | Invitacions exclusives

Lloc: Fira Gran Vía (L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona) dins de la Integrates Systems Europe (la principal fira AV del món)

Idioma: Español

Des del Beauty Cluster ens agradaria convidar a ISE (Integrated Systems Europe), la major feria mundial de tecnologia audiovisual professional i sistemes integrats, que va a tenir lloc del 10 al 13 de maig de 2022 a Fira Gran Vía de Barcelona, ​​i que està coorganitzada per AVIXA,, amb la que col·laborem.

Us escrivim perquè tenim invitacions limitades per a diverses conferències que van a celebrar en el marc d’ISE dins d’un espai conegut com “AV Experience Zone”. Es tracta d’un esdeveniment destinat a acostar-se a empreses amb la indústria audiovisual professional a través de presentacions de casos reals, conferències, demostracions i charles sobre noves tendències, tot això en espanyol.

ISE és el destí en el que les primeres marques mundials exposen les últimes tecnologies audiovisuals per a professionals. Per a l’edició de 2022, ja s’han compromès més de 800 expositors, incloent marques líders com Samsung, Microsoft, Google ,Bose, Logitech, Barco, Sharp NEC,  LG, Panasonic, Sony, entre altres.

Ens agradaria destacar les següents sessions enfocades a 4 verticals més específiques:

  • Dia 10 de maig a les 12:30: Colaboració avui, desafiaments en un nou  paradigma – verticals de  Corporate/Hospitality
  • Dia 11 de maig a les 12:30: Tecnologías Audiovisuales para la educación  de hoy y mañana – vertical de  Centros Educativos
  • Dia 12 de maig a les 12:30: La revolución en el retail a través de  nuevas experiencias – verticales  Retail/Hospitality
  • Dia 12 de maig a les 10:30: El futuro de los eventos: cómo adaptarnos a  los nuevos tiempos- verticales  Retail/Hospitality/Corporate

A més, hi ha altres sessions que considerem molt interessants com, per exemple:

  • La nova era del consum  de continguts audiovisuals – en la que participaran en algunes de les principals plataformes i tv del país com a Movistar, RTVE i TV3.
  • Metaverso: la nova economia virtual – en la que analitzarà l’estat actual de desenvolupament del Metaverso, així com les oportunitats que presenten tant a nivell tecnològic com a la creació de nous models de negoci vinculats als seus continguts.
  • La transformación de la industria deportiva gracias a  las nuevas tecnologías audiovisuales – en la que se hablará sobre la influencia de las tecnologías audiovisuales en la industria del deporte y en ámbitos como el fan engagement, la organización y retransmisión de eventos, el exergaming del fitness o en la creació d’entorns phygital.