REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS DEL BCB

En aquest workshop podràs conèixer com gestionar i adaptar-se als canvis que poden sorgir en la pròpia empresa i en el seu entorn, sent fonamental avui en dia la direcció d’empreses.

Data: 12 de març de 2021 – de 11:00 a 14:00h

A QUI VA DIRIGIT

Membres del comitè de direcció, especialment Direcció General, Desenvolupament de Negoci, Direcció Estratègica.

CONTENIT

Sempre ha estat fonamental saber adaptar-se a les situacions que esdevenen en la pròpia empresa i en el seu entorn per a poder ser competitiu i fins i tot per sobreviure. Ara més que mai és necessari parar un segon i analitzar on som i on anem. Estem preparats per afrontar la difícil missió de travessar la tempesta? Tenim clar el rumb ?, i la tripulació ?, i la nau? ….

Aquest clàssic aspecte, gestió de l’canvi, fonamental en la direcció d’empreses, cobra màxima importància en els nostres dies. Cal conèixer i repassar els aspectes clau per tenir èxit en aquest tipus de processos, moltes vegades imposats per l’entorn.

PONENT

Jesús Rico

Doctor en Administració i Direcció d’Empreses, especialitat Estratègia.

Actualment ocupa la posició de subdirector general a Lunet Facility Services, membre del Beauty Cluster i col·labora amb diverses universitats. Compte amb de 25 anys d’experiència com a directiu en diferents sectors – especialment Serveis – tant en empresa pública com privada, part d’ells a nivell internacional. (Ferrovial Serveis, Amey PLC (UK), Dominion Global, Ajuntament de Sant Cugat, Grup MAAS, …).

Especialista en Change Management, Desenvolupament i Canvi Organitzacional. Estratègia i Direcció General.

Enginyer Industrial per la UPC (ETSEIAT); MBA (euncet – University of Wales); AMP (IESE Business School); PDD (IESE B.S.). Professor col·laborador en MBA internacional EAE, UPC (Direcció d’Empreses) i a UAB-EUSS (Gestió de Canvi i Equip Humà) i anteriorment a EU Business School (Global Business), UIC (Economia), Staffordshire University (Glbal Business), Abad Oliba-CEU.