Xerrada sobre oportunitats d’internacionalització a Xina a través de la plataforma Alibabá i seminari teòric pràctic sobre MyCosmatch.com, plataforma online de matchmaking que permet connectar a les empreses amb distribuïdors i retailersespecífics del sector de la bellesa, a partir d’una base de dades de distribuïdors als mercats objectiu i una xarxa de centenars de marques de cosmètics i cura personal a tot el món.

PROGRAMA
– 09:00 – 09:30    Xerrada: Internacionalització a Xina a través de Alibabá Group
– 09:30 – 10:00    Presentació de MyCosmatch.com i Tips & Tricks d’estratègies d’exportació i distribució on line
– 10:00 – 11:00    Tutorial de l’eina. Per a marques: com pujar contingut i posicionar-ho en la plataforma. Per a distribuïdors: com buscar proveïdors i productes
– 11:00 – 11:30    Preguntes i tancament de l’activitat

DIRIGIT A
Professionals del sector de la bellesa (cosmètica, perfumeria, estètica, dermocosmética, aparatología, productes naturals, complements alimentosos, etc.) que busquin expandir la seva distribució global i als detallistes per obtenir noves marques de bellesa internacional per potenciar la seva cartera de marques a partir de la plataforma.

IMPARTIT PER
Ernesto Caccavale, Director Spain & Portugal de Alibaba Group
Dennis Buis, CEO i fundador de MyCosmatch.com
Bart Heimenberg, Desenvolupador web de MyCosmatch.com

Dia: 13 Febrer
Hora: 9:30 a 11:30
Lloc: Acció – Sala Interacció

En finalitzar el seminari tindrà lloc la reunió del Grup Internacional del BCB amb l’objectiu de definir el calendari d’activitat internacional 2018.

Exclusiu socis