REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS DEL BCB

Lloc: Online

Data: 13 de juliol de 2021 – 10:00 a 12:00h

A QUI VA DIRIGIT

Perfils tècnics o comercials amb interès en negociació que afecta actius intangibles

CONTINGUT

Estratègia empresarial per aspectes claus a tenir en compte en una eventual negociació que afecta actius intangibles (patents, marques, drets d’autor, franquícies, etc.).

Els intangibles s’han convertit en un element essencial per a un nombre d’empreses cada vegada més gran, especialment ara que ens enfrontem a un context complex i de la necessitat d’avançar cap a models basats en la innovació, les noves tecnologies i el coneixement.

En aquesta sessió destacarem la importància i el que cal tenir en compte davant d’una eventual negociació internacional en la qual estiguin embolicats aquest tipus d’actius.

PONENT

Teresa Barceló Rebaque | Socia-Directora del despatx  BARCELÓ ABOGADOS |Especialitzat en Propietat Industrial i Intel·lectual i Dret Digital.

Advocada Col·legiada nº19.968 a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) i Agent de la Propietat Industrial; dedicada a l’àrea de la Propietat Industrial i Intel·lectual des de fa 25 anys. Centra la seva activitat professional, a nivell nacional i internacional, en la pràctica de el Dret de la Propietat Industrial i Intel·lectual, ja sigui en un pla pre-contenciós com contenciós davant tribunals, així com en la vessant contractual d’actius intangibles. Ha participat assíduament com a professora o ponent en diferents centres docents i fòrums jurídics. Ha rebut el reconeixement de la Publicació internacional The Best Lawyers com Best lawyer a Espanya en l’especialitat de Intellectual Property Law. Així mateix, és assessora acreditada per Acció-Generalitat de Catalunya.