REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS

Data: 14 d’Octubre – de 10:00h a 11:00h

Lloc: Online

OBJETIU

Conèixer les bases i principis del funcionament cerebral, per aplicar-los i potenciar des del propi acte lideratge, el lideratge de les persones, equips i el teu entorn en general, t’aportarà un avantatge competitiu essencial.

A QUI VA DIRIGIT

Responsables d’equips, comandaments, directius que liderin persones per aconseguir objectius i resultats, o bé, persones que vulguin entendre les bases del seu propi comportament a la feina.

PONENTS

Esther Pérez

Llicenciada en Psicologia clínica i industrial. Suficiència investigadora DEA en lideratge (UB). Màster en Desenvolupament de Recursos Humans (UB). Coach certificada (CEC Argentina). Certificada en neurociència aplicat a l’entorn empresarial (NIW). Certificada Leading from the emerging future (MIT). Creadora del programa NeuroLeadAmura. Col·labora amb universitats en diferents programes de desenvolupament i habilitats directives. Sòcia a Amura Talent des del 2006. Treballant des de la neurociència aplicada a l’entorn laboral, al lideratge, carrera professional i al suport emocional.

Josep Calbet 

Màster en Psicobiologia i Neurociència Cognitiva (UAB, 2010), llicenciat en Ciències Químiques (UB, 1977) i Diplomat Direcció de Producció (ESADE 1986). Des de 2010 centrat en la creació i desenvolupament de NeuroQuotient®. Aplicació de la neurociència al desenvolupament de personas. Desde 2001 (format en coaching i PNL), coach executiu, consultor i formador per al desenvolupament de persones a les organitzacions. Consultor de Predictive Index® Worldwide. Creador del model de competències Manager 360, adaptat a diverses empreses. Co-creador del programa ELC (Evolucionant a Líder Coach) d’habilitats de coaching i intel·ligència emocional per al lideratge.