REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS

Data: 05 d’octubre de 15:00h a 18:00h

Idioma: Castellà

Format: Presencial

Lloc: Beauty Hub (C/ Milà I Fontanals 14, 2n,9a – 08012, Barcelona). En cas de no poder assistir de manera presencial i estar interessat a participar, posa’t en contacte amb  patricia@beautycluster.es

A QUI VA DIRIGIT

Socis del Beauty Clúster interessats a aplicar la tecnologia Blockchain en l’empresa

CONTINGUT

L’èxit de la transparència: podem reforçar la confiança dels consumidors amb Blockchain?

La transparència i la sostenibilitat són el nou focus dels consumidors. Aquesta part la coneixen bé empreses com Estée Lauder als Estats Units o PurEarth a la Xina, que ja apliquen la tecnologia Blockchain amb aquest objectiu.

Segons la firma de tendències WGSNLes marques de bellesa transparents i altament compromeses que treballin per a contribuir al bé de les persones i el planeta seran l’únic tipus de negoci que tindrà èxit en 2023”. Per la seva part Euromonitor en el seu informe Global Top ten Consumer trends 2021, ha reflexat que el 73% de professionals de la indústria “considera que les iniciatives de sostenibilitat són fonamentals per a l’èxit” i a més el 69% “espera que els consumidors estiguin més preocupats per la sostenibilitat, que abans de la COVID-19”.

Per primera vegada en el sector de la bellesa a Espanya, estem davant l’oportunitat d’implementar la tecnologia Blockchain en el nostre sector i en la vostra empresa com a soci del Beauty Clúster.

Inscriu-te al grup de treball, de la mà de Alastria i Inlea, treballarem en diverses sessions perquè coneguis la tecnologia Blockchain, puguis simular com s’aplicaria en processos de traçabilitat i/o aplicar-la en l’empresa.

Per a participar, no és necessari que tinguis coneixements previs en Blockchain.

Formadors: 

Xavier Simó –  Presidente de Inlea
Montse Guardia – General Manager de Alastria

Estructura de la 1a sessió (5 d’Octubre):

15.00 – 15.45 Obertura

Introducció
Presentació de l’agenda del dia i els objectius
Dinamització amb un exercici

15.45 – 16.30 Introducció a la Blockchain: Conceptes generals

Exercicis de participació. En aquesta fase, treballarem el traspàs de la identitat d’un producte i dels seus atributs des del món físic al món digital en una sessió pràctica d’exercicis en equip.

16.30 – 16.35 Pausa

16.35 – 17.55 Exercicis d’adopció de la terminologia Blockchain. Determinació caso d’aplicació real en traçabilitat.