REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS

Data: Dimecres, 17 de maig 2023

Hora: 10:00h – 13:30h

Lloc: Online (Zoom)

PONENTS

  • Pau Llambí | CEO & Founder a Marketers Group
  • Frankie Carrero | Director of Data and analytics a VASS
  • Montse Labiaga | Fundadora i Directora d’Innovació a Fotografia eCommerce
  • Fares Kameli | Interin Manager a Digital Transformation i Innovació i CDO a Elha Depilació

Recentment està en boca de tots l’impacte que està tenint el ChatGPT a les nostres vides i als negocis. Aquesta eina d’intel·ligència artificial, desenvolupada per OpenAI, ha demostrat un potencial impressionant i s’està incorporant com una eina més de treball en el dia a dia de molts professionals. Per exemple, sabem que permet escriure correus electrònics, articles dopinió, i fins i tot pot arribar a oferir consells d’inversió en qüestió de segons.

Si parlem de ChatGPT hem de parlar d’Intel·ligència Artificial (IA) i dels vostres usos. Avui dia és una realitat que la IA permet crear pitchs per a startups en qüestió de minuts, doblegar vídeos en altres idiomes, fins i tot la IA generativa permet crear projectes de pel·lícules i curtmetratges d’animació amb l’ajuda de ChatGPT i Dall-E-2. Què més podem esperar de la IA?

La revolució d’IA només ha fet començar i ja està transformant els negocis. Quin impacte tindrà al sector beauty? Com podem fer servir la IA en els processos de negocis? Com incorporar la IA a nivell estratègic? O simplement com puc utilitzar la IA per millorar fitxes de productes o impulsar la venda online? Aquestes són algunes de les preguntes que podran ser respostes per referents al tema, en una jornada formativa de gran valor per als nostres socis.

I si encara tens dubtes, només has de llegir aquestes declaracions:

“Crec que serà útil als humans com tota tecnologia informàtica. La IA n’és l’extrem superior, on segueix procediments per aprendre coses […] el problema és que fa coses bones per nosaltres, però pot cometre errors horribles al no saber què és la humanitat”, Steve Wozniak, cofundador d’Apple.

“Fins ara, la intel·ligència artificial podia llegir i escriure, però no entendre el contingut. Els nous programes com ChatGPT faran més eficients molts treballs d’oficina en ajudar a redactar factures o cartes. Això canviarà el nostre món”, Bill Gates, cofundador de Microsoft .

PROGRAMA