REGISTRE OBERT I GRATUÏT PER A TOT EL SECTOR

Data: 18 de febrer 2022

Horari: 10:00h a 11:00h

Format: Online

CONTINGUT

El Beauty Cluster, en col·laboració amb Ainea Perfums i l’Ajuntament de Teià, impulsa un any més el Concurs  Internacional de Perfumeria – Mouillette d’Argent. A l’edició 2021, amb la violeta com a protagonista, es va batre rècord d’assistència amb un total de 112 perfumistes de 25 països en el que ja es coneix com el concurs referent internacional de la perfumeria.

El concurs està destinat a perfumistes de qualsevol nacionalitat que vulguin donar a conèixer la seva capacitat creativa. S’emmarcarà dins la Fira “Maridatge dels Sentits” i formarà part de les activitats anuals de la BOW (Barcelona Olfaction Week). Qualsevol creador perfumista podrà presentar a concurs un sol perfum, sempre que aquestes creacions incloguin l’essència o la nota olfactiva seleccionada per a aquesta edició, la rosa.

En aquesta nova edició tots els patrocinadors del 2021 han confirmat que tornaran a ajudar a impulsar el concurs: Iberchem, Eurofragance, Lluch Essence, Rafesa i Cosmo International Fragrance. El creixement del Concurs i el seu impacte internacional permetran oferir l’oportunitat a algunes empreses noves per ser patrocinador el 2022. Durant el webinar s’explicaran les condicions.

En aquesta jornada es presentarà les claus de l’edició 2022 del concurs i es permetrà als assistents aclarir-ne els dubtes i les preguntes.

Es presentarà:

  • Resultats de l’edició 2021
  • Bases de participació de l’edició 2022
  • Activitats previstes 2022
  • Oportunitat per a patrocinadors edició 2022

PONENTS