Beauty Clúster Barcelona juntament amb la col·laboració de l’associació Xina Beautéville, organitza una missió de benchmarking, coneixement i desenvolupament comercial a la Xina dirigida al sector Beauty i exclusiva per a empreses associades.

Aquesta missió representa una oportunitat única perquè el clúster ha estat desenvolupant llaços de col·laboració amb els principals agents de l’ecosistema empresarial xinès del sector que col·laboraran per a aconseguir els millors contactes, reunions i oportunitats de negoci per a les empreses participants.

A QUI VA DIRIGIT?

A empreses del sector bellesa (cosmètica, perfumeria, laboratoris farmacèutics, empreses de haircare, wellness, higiene) interessades a entrar en el mercat xinès o que ja tinguin presència i vulguin potenciar la seva venda online, retail o en altres canals. També per a aquelles empreses de la cadena de valor (matèries primeres, envasos, etc.) que vulguin conèixer a les principals marques xineses del sector de la mà de partners de confiança.

COM HO FAREM?

La missió constarà de la següent agenda:

19 MAIG

Sopar de kick-off a Xangai

20 i 21 MAIG

Agenda individual i col·lectiva amb reunions B2B durant la celebració de la Xina Beauty Expo. Es recolliran els perfils de les empreses participants i es agendarán reunions en el pavelló del nostre partner la Xina Beautéville o en un espai especialment indicat per a això a través del nostre col·laborador Proya Cosmetics (principal impulsor de l’associació Beautéville). Es mantindran reunions amb potencials distribuïdors, TP partners (distribuïdors online de Tmall), altres agents d’entorn i es visitarà a les principals empreses xineses que exposen o visiten la fira de la mà de directius xinesos de l’ecosistema de bellesa. Les empreses que acompanyin al BCB tindran la possibilitat d’exposar algunes mostres de producte en el showroom que tindrà en la fira nostre partner.

22 MAIG

Visita a la Xina Beauteville en el nord de la província de Zhejiang, Huzhou. Allí es podran visitar fabricadors, conèixer el desenvolupament de la qual serà la major aglomeració industrial del sector de la bellesa a la Xina i les oportunitats i avantatges per a empreses que vulguin obrir una filial a la Xina o tinguin altres necessitats concretes que puguin ser solucionades amb algun partner instal·lat allí. Es presentaran també els avantatges fisclaes i econòmiques per a empreses que vulguin instal·lar-se o desenvolupar projectes.

23 MAIG

Visita al headquarter de Alibabá en Hangzhou. Visitarem les oficines centrals del grup Alibaba on es realitzarà un training específic sobre les claus d’èxit del ecommerce a la Xina.

Visita als Headquarters del grup Proya. De la mà del president i del director general de l’empresa, visitarem a un dels dos grups cosmètics més grans de la Xina (1.300 milions d’euros de facturació) que ens explicarà les claus del mercat, els principals aspectes reguladors i les oportunitats per a les marques cosmètiques associades i altres empreses de la cadena de valor.