REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS DEL BEAUTY CLUSTER

Data: Dijous, 20 d’abril 2023

Lloc:  Beauty Hub | C/Milà i Fontanals 14, 2a 9a – Barcelona

Horari: 10:00h – 14:00h

Taller formatiu sobre mesura de resultats socials i mediambientals a través de l’estàndard i les eines B Corp que desenvoluparem el dijous 24 de novembre de 10.00h a 14.00h de forma presencial a la Beauty Hub. Aquest taller forma part del projecte d’entrenament en valor compartit que el Beauty Cluster està desenvolupant de la mà de R4S i ACCIÓ des de setembre 2022, que persegueix l’objectiu de capacitar les empreses sobre la integració de la visió holística de la sostenibilitat i la mesura dels resultats socials i mediambientals amb l’estàndard B Corp.

ORDRE DEL DIA

  • 10.00 – 12.00 | Part teòrica: Parlarem sobre l’impacte social i ambiental que pot tenir l’empresa a través del model de negoci i el producte que ofereix, què poden fer les empreses per tenir un MNI i oferir un producte sostenible, com funciona l’eina B Corp i què àrees contempla, els reptes estratègics que planteja i exemples de bones pràctiques a nivell nacional i internacional.
  • 12.00 – 13.30 | Part dinàmica: Conversa amb Quadpack, en què us preguntarem sobre la seva visió sobre la integració de la sostenibilitat a l’empresa, la seva experiència en la compleció de l’eina B Corp, quins són els beneficis de formar part de la comunitat Corp, les barreres i oportunitats que s’han trobat al camí i les implicacions de ser una empresa B Corp.
  • 13.30 – 14.00 | Posada en comú: Al final de la sessió es farà una ronda de posada en comú de l’experiència de les empreses participants en aquest projecte d’entrenament en Valor Compartit. Conclusions i tancament.

Jornada oberta a totes les empreses interessades a saber més sobre el projecte o conèixer el case study de Quadpack, podent incorporar-se al principi a les 10:00 o bé a les 12:00.