Durant la jornada es presentarà oficialment la II Barcelona Olfaction Week (BOW 2021) que simultaniejarà diferents activitats sensorials, de coneixement, experiencials i divulgatives en l’univers del perfum, la ciència olfactiva, la cultura de la bellesa i la indústria de les fragàncies.

La iniciativa fruit de la feina conjunta del Beauty Cluster Barcelona amb Ainea Perfums i l’Ajuntament de Teià. Durant diversos anys han impulsat activitats com el Congrés Olfactiu (Barcelona Olfaction Congress, 2021 serà la tercera edició), Concurs Internacional de Perfumeria (Mouillette d’Argent, 2021 serà la quarta edició) o el Maridatge dels Sentits (serà la quarta edició) que incorporen activitats culturals, gastronòmiques i sensorials.

La Barcelona Olfaction Week agruparà aquestes activitats i altres que es realitzaran en col·laboració amb les principals empreses, experts i acadèmics de el sector per, anualment, donar un espai d’intercanvi d’experiències i coneixement al món de l’olfacte a través del perfum, la ciència olfactiva i la cultura.

La BOW inclourà també altres activitats com un concurs per a estudiants que dissenyaran el millor packaging per als perfums guanyadors de el concurs Mouillette d’Argent. Hi haurà un sopar institucional, punt de trobada de personalitats, un showroom de perfumeria, seminaris de temàtiques diverses, la presentació de programes formatius 2022 en el camp olfactiu, entre d’altres.

PROGRAMA DE LA JORNADA

10:00 – Benvinguda institucional

10:05 – Presentació de la Barcelona Olfaction Week

  • El mercat de la perfumeria a Espanya: dades i perspectiva – Ivan Borrego, Beauty Cluster
  • Presentació general de la BOW 2020 – Ivan Borrego, Beauty Cluster
  • Presentació del Concurs Internacional de Perfumeria – Irene Gisbert, Ainea Perfums
  • Presentació del Congrés Internacional Olfactiu – Patricia Gisbert, Beauty Cluster
  • Presentació de la resta d’activitats – Irene Gisbert, Ainea Perfums
  • Presentació del programa de col·laboració per espònsors – Ivan Borrego, Beauty Cluster

11:05– Preguntes i intercanvi d’impressions

11:30 – Comiat i tancament

Activitat gratuita.