REGISTRE GRATUÏT I OBERT A TOT EL SECTOR

Data: 22 de setembre de 2021 – 10:00h a 11:00h

Lloc: Online

A QUI VA DIRIGIT

Directors/es generals, Directors/es d’altres àrees, Brand/Product Managers, Responsables de Marketing d’altres sectors que pretenguin fer el salt al Beauty, Responsables de Comunicació i professionals d’agència. Així com, qualsevol professional que vulgui formar-se per estar al corrent de les últimes tendències en marketing, l’ús de noves eines i estratègies relacionades amb el món digital, o ,fins i tot, treballar en profunditat en l’estratègia de marketing de la seva empresa.

CONTINGUT

El programa avançat en Marketing per al sector beauty és l’únic que ofereix una formació de marketing específica per a la indústria de la cosmètica, la perfumeria i la cura personal.

La formació, dissenyada amb experts en la matèria, pretén formar aplicant una visió integral, estratègica i digital, tal i com demanda el futur del sector.

A la sessió de presentació compartirem aspectes clau d’aquest programa, farem una revisió dels continguts i presentarem alguns dels professionals que col·laboren amb sessions i masterclass.

Així mateix, exposarem els eixos sobre els quals es basa la nostra metodologia d’aprenentatge, per tal de contribuir a que els professionals puguin crear i implementar el seu pla de marketing, tenint en compte tots els paràmetres sota una visió 360º del negoci.

EQUIP DE COORDINACIÓ