REGISTRE GRATUIT PER A SOCIS

Data: Dijous, 26 d’octubre 2023

Hora: 09:30h – 14:00h

Lloc: Presencial – Barcelona

CONTINGUT

Quines tendències estan transformant la indústria de la cosmètica, perfumeria i cura personal? Vine a descobrir-les en aquesta nova edició del Beauty Trends Summit.
El Beauty Cluster i Aktiva s’uneixen per crear un esdeveniment únic en què s’exploraran els canvis més disruptius que irrompen en el sector de la bellesa.

En parlar de tendències sembla revolucionari pensar en el metavers, l’ecosistema digital i la intel·ligència artificial, però i si la veritable innovació passés per explorar la part més sensorial de la cosmètica? En els darrers anys els canvis s’han centrat en l’univers online deixant de banda altres aspectes que des de sempre han enamorat el consumidor final i aporten un valor diferencial a les marques i productes: un packaging sorprenent, una fragància captivadora, una textura molt sensorial o un discurs transformador.

En aquesta edició del Beauty Trends Summit ens submergirem en un debat apassionant sobre com les tendències transformen cadascun dels eixos d’aquesta indústria, també al món offline. Estàs preparat per descobrir-les?