REGISTRE GRATUÏT I OBERT A TOTA LA INDUSTRIA

Data: 26 d’octubre – 10:00h a 11:30h

Format: Online

Idioma: Castellà

Presentació oficial a la indústria de la bellesa de l’esdeveniment anual d’innovació cosmètica, 7th Beauty Innovation Days, que tindrà lloc del 23 a el 24 de febrer de 2022, en format presencial a Barcelona.

Com cada any, els 7th Beauty Innovation Days consistiran en un espai d’innovació en cosmètica i cura personal, amb un programa científic complet, tendències, experts internacionals, una zona expositiva (innovation corner & packaging showroom) i un espai per a reunions B2B en el que es promourà el desenvolupament de negoci i interconnexió amb assistents i expositors.

En aquesta edició, estrenarem els premis a la innovació en 6 categories diferents, que us desvetllarem durant la presentació.

A més, seguim apostant per les noves idees de start-ups que comencen en el sector amb una secció consolidada de Investors Fòrum. D’altra banda, aquest any hi haurà també el concurs de packaging per als estudiants del grau professional en disseny de la Universitat de Barcelona, ​​que presentaran els seus projectes a la indústria.

Si busques inspiració o descobrir innovacions i projectes dins de la indústria cosmètica, aquest és el teu esdeveniment. Està especialment dirigit a formuladors, Científics de R+D, especialistes de màrqueting i CEO.

Si t’interessa donar visibilitat a les teves innovacions, desenvolupar negoci dins del sector i trobar potencials clients i partners no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres (patricia@beautycluster.es) i aprofita aquest webinar per conèixer els beneficis de ser sponsor i expositor.

PROGRAMA DE L’ESDEVENIMENT:

10:00 – 10:30h.Presentació oficial a càrrec de l’equip deL Beauty Cluster

10:30 – 11:00h. Preguntes i tancament de la jornada