REGISTRE OBERT A TOT EL SECTOR

Data: Dimarts, 30 de maig 2023

Hora: 09:30h – 14:00h

Lloc: Fira Barcelona (Recinte Gran Via) – Presencial en el marc d’Expoquimia 2023

A QUI VA DIRIGIT

  • Directius, comandaments intermedis i tècnics de tota la cadena de valor del sector de la bellesa, tant empreses que estan treballant en l’àmbit natural com aquelles de sectors afins que vulguin endinsar-se a aquest nínxol de mercat i estar actualitzades en el que passa al sector de la cosmètica natural.
  • Professionals, associacions, institucions, centres de recerca i d’altres entitats amb interès per la cosmètica natural; així com, estudiants de formulació que vulguin connectar amb la indústria.
  • Mitjans de comunicació que es vulguin informar i conèixer millor, amb informació de qualitat i contrastada, sobre els principals temes d’interès i problemàtiques que afronta la cosmètica natural.

CONTINGUT

Beauty ClusterMentactiva organitzen aquest esdeveniment de 360° que té com a objectiu compartir informació i debatre sobre l’estratègia i màrqueting de producte natural, regulació, formulació i estat del mercat.

En aquesta cinquena edició també s’impulsaran oportunitats de negoci per connectar el sector de la cosmètica, així com un espai per donar a conèixer innovacions, tendències i casos pràctics d’empreses i marques nit de cosmètica natural.

Les novetats d’aquest any són:

  • Workshop de formulació en directe (només 60 places)*
  • Networking B2B (sense cost addicional ni límit de places)
  • Sensory bar

Consulta el programa complet: www.greenbeautycongress.com

*Pots aconseguir el teu pase en el mateix moment de comprar l’entrada pel congrés.