REGISTRE OBER A TOT EL SECTOR

Data: Dijous, 30 de novembre del 2023

Hora: 09:00h – 14:00h

Format: Presencial

Lloc: Beauty Hub | Milà i Fontanals 14, 2n 9a – Barcelona

La primera trobada tindrà lloc a Barcelona (Beauty Hub) el proper 30 de novembre de 2023.  Si tens una marca de bellesa amb menys de 5 anys de recorregut i vols participar pots apuntar-te omplint el FORMULARI

Beauty Startups Forum és un projecte impulsat pel Beauty Cluster amb el propòsit de reunir les marques emergents en el sector de la bellesa i proporcionar-los el suport necessari per al seu creixement i èxit. Aquest fòrum servirà com un espai de col·laboració i aprenentatge, on els emprenedors i professionals de l’àmbit de la cosmètica, perfumeria i cura personal podran intercanviar idees, discutir desafiaments comuns i aprofitar l’experiència d’aquells que ja tenen un gran recorregut al mercat espanyol.

Una de les característiques principals d’aquest projecte serà la creació de fòrums de discussió i espais de debat, on els participants podran compartir coneixements, plantejar preguntes i rebre consells d’experts de la indústria. Aquestes trobades promouran la generació d’idees innovadores i facilitaran el desenvolupament de solucions efectives per als desafiaments empresarials que tenen per davant.

A més dels beneficis directes, el Beauty Startups Forum facilitarà la creació de sinergies amb altres entitats que puguin impulsar el creixement i l’expansió d’aquestes startups. Això podria incloure associacions amb distribuïdors, detallistes, fabricants, proveïdors de serveis logístics o inversors interessats al sector de la bellesa. Aquestes col·laboracions estratègiques obriran noves oportunitats de negoci i contribuiran a accelerar el creixement de les empreses participants.

Beauty Startups Forum és un projecte innovador i col·laboratiu que brindarà un suport integral a les noves empreses del sector de la bellesa en el seu viatge empresarial. Fomentarà la innovació i l’èxit dins la indústria de la bellesa, creant un ecosistema d’emprenedoria dinàmica i en constant evolució.

Si tens una marca de bellesa amb menys de 5 anys de recorregut i vols participar pots apuntar-te omplint el FORMULARI