El Beauty Cluster Barcelona (BCB) organitza el pavelló espanyol en la fira internacional InCosmetics Àsia, que tindrà lloc a Bangkok del 30 d’octubre a l’1 de novembre de 2018. InCosmetics Àsia és la principal fira d’ingredients i creació de productes cosmètics d’Àsia-Pacífic. L’esdeveniment reuneix a fabricants de cosmètica, distribuïdors i empreses de serveis de la regió. Visiten la fira cada any prop de 9000 visitants únics, dels quals un 65% provenen d’Àsia Pacífic – principalment de Tailàndia, Coreja i Malàisia.

El clúster participarà en la fira amb una desena d’expositors espanyols. Actualment ja han confirmat la seva participació empreses com AD Particles, Bicosome, Biogründl-SpecialChemicals, BionosBiotech, Color Clay, EG Activi Cosmetics i VytrusBiotech. Els expositors disposaran de la possibilitat de contractar espais de baix cost en condicions preferents amb tota la gestió centralitzada pel Beauty Cluster Barcelona i un programa de suport in situ durant la fira. Les empreses interessades tenen fins a finals de juliol per reservar el seu espai.

A més, el BCB potenciarà la visita de professionals locals de la indústria a través del seu acord de col·laboració amb el “Thailand Center of Excellence for Life Sciences” que forma part de l’associació internacional de la qual el clúster és soci fundador (Cosmetic Clusters International Network).

Tailàndia i la regió d’Àsia Pacífic representen una gran oportunitat per a la indústria espanyola. El comprat cosmètic a Tailàndia representa un total de 4000 milions de dòlars amb un creixement mitjà en els últims 5 anys del 7% (Euromonitor, 2017). Destaquen les importacions d’olis essencials, perfums i articles de tocador que ascendeixen a gairebé 1800 milions de dòlars en un país amb 65 milions de consumidors.

DESCARREGAR TOTA LA INFORMACIÓ: Pabellón agrupado INCOSMETICS ASIA 2018_vs2