PRESENTACIÓ OBERTA A TOTS ELS SOCIS DEL BEAUTY CLUSTER

Descobreix la Revolució en Formació: Presentació de la nostra Nova Plataforma d’E-Learning!

Et convidem a un esdeveniment virtual exclusiu que canviarà la manera com experimentaràs la formació i el teu desenvolupament personal com a professional de la indústria beauty.

Com a part de la nostra contínua dedicació a l’excel·lència educativa, i tal com vam introduir al II Forum RRHH Beauty del mes de juny passat, ens complau presentar-te la nova plataforma d’e-learning de la Beauty Business School: e-Beauty Business School.

Data: Dilluns, 30 d’octubre del 2023

Horari: 10:00h

Durada: 1 hora

Format: Online – Zoom (Els inscrits rebreu l’enllaç de connexió dies abans de la reunió)

🌟Què pots esperar? 🌟

En aquesta sessió revelarem els aspectes més destacats de la nostra innovadora plataforma d’e-learning dissenyada específicament per a professionals a la indústria de la cosmètica, la perfumeria i la cura personal. Durant l’esdeveniment, explorarem:

  • 🎓 La planificació de formacions: Explorarem la proposta de continguts prevista per a Q4 2023 i 2024 pensada per satisfer les necessitats específiques de la nostra indústria.
  • 📚 Les funcionalitats que ofereix la plataforma perquè el teu aprenentatge sigui atractiu i efectiu, adaptat a la teva realitat com a professional en actiu.
  • 🖥️ Les funcionalitats que ofereix a l’organització com a partner formatiu, permetent el fàcil accedir als continguts, el seguiment del progrés de cada estudiant i l’obtenció de reports rellevants per a RRHH.
  • 💡 Oportunitats de Desenvolupament demanant el teu feedback un cop vists els punts anteriors.

🔗 Com participar-hi 🔗

L’esdeveniment es durà a terme mitjançant Zoom. Un cop registrat, rebràs per email una setmana abans els detalls d’accés a l’esdeveniment.

Tenim moltes ganes de compartir aquesta nova era d’aprenentatge online amb tu!

Et veiem a dins.

P.S. Comparteix aquesta convocatòria amb qui creguis convenient dins del teu equip i organització. Ens veiem aviat!